SERVICES

Op deze pagina lijsten we voor jou alle services aan die we jou bieden. 

SERVICE OP MAAT

Diamond Taxi biedt service op maat aan. Wij staan 24/7 beschikbaar voor al U ritten te kunnen verzorgen. Glaasje te veel? Moet je naar de luchthaven? Evenement? Feestje in het zicht? Wij passen ons flexibel aan voor al jouw wensen! Van luchthavenvervoer tot Vip-vervoer, Nationaal als Internationaal. Aangezien onze service niet enkel binnen de landsgrenzen stopt, spreken wij meerdere talen (ENG, FR NL), zodat wij iedereen kunnen verzekeren van een professionele en vertrouwde aanpak.

Your Destination Is Our Goal

VIP Service

Bij Diamond Taxi wordt elke klant als VIP beschouwd. Daardoor willen wij de klant alle service en professionalisme aanbieden op maat. Voor lange afstanden wordt er eveneens gratis hapjes en drankjes voorzien in de wagen.  U wordt opgehaald in klasse, vervoerd in comfort en veilig afgezet in stijl op uw bestemming.

READ MORE

Airport Service

Diamond Taxi staat steeds ter beschikking voor elke rit naar de luchthaven. Bij terugkomst aan de luchthaven word je door onze chauffeur opgewacht in de aankomsthal met naambord/logo.

READ MORE

Business Service

We bieden zakelijk vervoer aan bedrijven en zelfstandigen. We wachten zakelijke partners op en vervoeren deze veilig en in alle comfort. Voor lange afstanden wordt er eveneens gratis hapjes en drankjes voorzien in de wagen. Aangezien Mercedes voor het beste kiest, willen wij ook het beste voor onze klanten. Daarom komen wij U steeds ophalen in de nodige Mercedes Klasse!

Your Destination Is Our Goal

READ MORE

Night Service

Evenementen, feesten, speciale gelegenheden en noem maar op… Diamond Taxi staat ook s’nachts voor U ter beschikking zodat je veilig en gerust op je bestemming kunt geraken. Geniet zorgeloos van je avond met Diamond Taxi.

READ MORE

Pakket Service

Diamond Taxi is ook te bereiken voor pakketdienst. Moet een pakket snel op zijn bestemming geraken? Nationaal of Internationaal? Ook dat is mogelijk bij ons. We kunnen je pakket op elk moment veilig en snel bezorgen.

READ MORE

Andere Service?

Zijn er nog andere speciale verzoeken? Wij staan klaar voor al jouw wensen op maat te verhoren en te verwezenlijken. Contacteer ons en wij helpen jou graag zo snel mogelijk verder.

Your Destination Is Our Goal

READ MORE

WAAROM ONS KIEZEN?

We hebben de beste en nieuwste auto’s voorzien van de laatste nieuwe snufjes voor uw veiligheid en comfort. Onze bestuurders bieden u de snelste weg naar uw bestemming, helpen jou met inladen van je bagage of staan je op te wachten met een paraplu. Met snelle wifi in onze wagens blijf je online of kan je je werk onderweg verder zetten.

Met andere woorden, Diamond Taxi